matematykaszkolna.pl
egzamin Artur: Czesc, w czwartek mam egzamin ustny z przedmiotu ktory jest za 6 ECTS, wszystko inne zdalem. Posiadam liste 41 pytan ktore moga sie pojawic dzisiaj zaczalem sie uczyc siedze od okolo godziny 12 i ogarnalem 4 pytania. Czy jest sens uczyc sie tego dalej czy moze wziac sobie warunek z tego przedmiotu i zdac go spokojnie za rok ? Jestem na 4 semestrze. BTW czy jezeli wezme na raz 10 tabletek lecytyny lub zrobie sobie kawe z 10 lyzek to szybciej bedzie mi to szlo? Jestem padniety i zastanawiam sie czy jest sens sie tego uczyc sie.
18 lut 01:27
toja: Daj sobie spokój. Rzuć to w cholerę. Rok przerwy, to rok bez stresów, ucz się intensywnie przez ten rok.
18 lut 01:36
Artur: powaznie ? Tzn wzialbym warunek i bylbym normalnie na 5 semestrze. Naprawde tego jest tyle ze nie da sie ogarnac w 3 dni moge wam nawet wyslac i zobaczycie czy jest to w zakresie mozliwosci zwyklego czlowieka
18 lut 01:43
Trivial: 41 pytań nie do przerobienia w 3 dni? Chyba żartujesz. Daj link do tych pytań, aż z ciekawości zobaczę.
18 lut 02:02
Artur: Ok podam linka do ksiazki i pytan z odpowiedziami obie rzeczy trzeba ogarnac bo nie wszystko jest zawarte w odpowiedziach w pdf. Zaraz podam linka wrzuca sie na server
18 lut 02:08
18 lut 02:17
Artur: napisz szczerze czy jest sens ;
18 lut 02:17
Trivial: Nie wygląda jakoś bardzo strasznie. Myślę, że w 3 dni można to spokojnie ogarnąć (tym bardziej że masz podane pytania). U mnie na teorii obwodów był co dwa tygodnie kolos (zagadnienia podobne, pokrycie jakieś 80%). Dzięki temu samo przygotowanie do egzaminu trwało może 5−6 godzin, a listy pytań nie było. emotka
18 lut 02:40
Artur: No dobra skoro tak twierdzisz bede sie starac mam nadzieje ze nei zmarnuje czasu i zdam to A wiec do czwartku nie ide spac Dam znac jak poszlo
18 lut 02:51