Międy 2 i 9 wstaw 2 liczby tak aby 1 trzy liczby wyraz ciągu aryt a osta cią geo
agusia:
17 lut 22:15
agusia: Proszę o pomoc
17 lut 22:17
Marcin:
2=a
1 9=a
4
2, x, y ,9
9x=y
17 lut 22:17
Marcin: 9x=y
2
17 lut 22:21
17 lut 22:22
agusia: DZIĘKI
17 lut 22:22
Marcin:
17 lut 22:25
agusia: HAHAHAHAHAH
17 lut 22:25
agusia: Ja i tak ciągów nie rozumiem ale z góry dzięki wszystkim za odpowiedzi
17 lut 22:26
Marcin: A matura w tym roku?
17 lut 22:27
agusia: NIE za rok
17 lut 22:28
agusia: Mam już takie próbne od pani tylko i właśnie z głupich ciągów
17 lut 22:29
Marcin: Rób zadania to się do nich przekonasz
17 lut 22:30
agusia: TAK TAK GENIUSZU JA LEDWO 1 KLASĘ ZDAŁAM JA WOLĘ POLSKI
17 lut 22:31
Marcin: hehe, wyłącz capslocka
17 lut 22:34
5-latek: A skutki tego beda oplakane na maturze (doslownie i w przenosni )
17 lut 22:34
Marcin: 5−latek, witaj

Mając ponad rok i chęci można zdziałać cuda, nie?
17 lut 22:36
agusia: A czemu lubię pisać z DUŻYCH LITER AHAHAHAHAHAH

17 lut 22:41
agusia: Wiem że skutki będą opłakane licze na 30%
17 lut 22:45
agusia: Taki nick już istnieje podszyłam się pod kogoś hahaha
17 lut 22:47