matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz wartość współczynnika a jeśli punkt P należy do wykresu funkcji f
kk:
oblicz wartość współczynnika a jeśli punkt P należy do wykresu funkcji f
π
P(
,3)
6
17 lut 16:03
Bizon:
... i gdzie ta funkcja?
17 lut 16:04
kk:
f(X)=a sinX
17 lut 16:05
Bizon:
... podstawiaj i licz −
17 lut 16:07
Wazyl:
π
3=a*sin
6
3
a=
π
sin
6
17 lut 16:07
chujec:
Cgo
24 lis 19:00