matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
loga_{p{5}} 25 =
Madzia:
log
√
5
25 =
16 lut 19:30
Eta:
,,,=4
16 lut 19:33
5-latek:
log
5
1/2
5
2
= 2*2log
5
5= policz
16 lut 19:33
J:
log
5
25
2
.... =
=
= 4
log
5
(5)
0.5
0.5
16 lut 19:35
J:
log
a
α
16 lut 19:38
J:
1
log
a
α
b =
log
a
b
α
16 lut 19:39