Szkicowanie wykresu i parametr p.
Ama: Naszkicuj wykres funkcji f(x) = |4/x−1 − 2|. Odczytaj z wykresu wartość parametru p, dla
których równanie f(x)=p ma:
a) dwa różne pierwiastki
b) dwa różne pierwiastki dodatnie.
16 lut 11:48
5-latek:

wiec tak
| | 4 | |
Narusuj wykres funkcji |
| −2 a potem naloz na to wartosc bezwzgledna czyli to co pod |
| | x−1 | |
osia Ox dajesz nad os OX
| | 4 | |
Na rysunku masz wykres funkcji y= |
| −2 i naloz na to modul a potem odczytaj |
| | x−1 | |
rowzwiazania
16 lut 12:05