matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
julek:
limx−>1 1−x
2
/
√
x+3
−2
15 lut 21:34
julek:
jaki bedzie wynik?
15 lut 21:35
Krzysiek:
1−1
2
/
√
1+3
−2=1−1/2−2
15 lut 21:38
Janek191:
H
1 − x
2
−2x
−2
lim x →1
= lim x→ 1
=
= − 8
√
x + 3
− 2
1
2
√
x + 3
1
4
15 lut 21:43