| sin2(x+h) − sin2x | (sinxcosh + sinhcosx)2 −sin2x | |||
lim | = lim | = | ||
| h | h |
| sin2xcos2h + 2sinxcosxsinhcosh +cos2xsin2h − sin2x | ||
= lim | = | |
| h |
| sin2x(cos2h−1) + 0,5*sin(2x)*sin(2h) + cos2xsin2h | ||
= lim | = | |
| h |
| sin2( x + h) − sin2 x | ||
f'(x) = lim h→0 | = | |
| h |
| ( sin ( x + h) − sin x)*( sin( x +h) + sin x) | ||
= lim h→ 0 | = | |
| h |
| |||||||||||||||||||||||||||||
= lim h → 0 | |||||||||||||||||||||||||||||
|
| h | h | h | ||||||||||||||
lim h→0 | *cos(x+ | )*2 sin(x+ | )*cos | = | |||||||||||||
| 2 | 2 | 2 |