2312151
qu:

napisz równanie okręgu wpisanego w Δ
14 lut 23:32
Mila:
PΔ=(a+b+c}{2}*r
Oblicz PΔ, promień
O=(r,r)
Czekam na Twoje rozwiazanie.
14 lut 23:35
Eta:
14 lut 23:37
qu: pole ze wzoru Herona = 24
promień ze wzoru P=pr = 2
14 lut 23:48
qu: co dalej
14 lut 23:49
Eta:
| | a*b | | 6*8 | |
P= |
| ⇒P= |
| =.......... |
| | 2 | | 2 | |
| | a+b−c | |
c=|AB|= √62+82= ........ r= |
| =..... |
| | 2 | |
14 lut 23:50
Eta:
i S(r,r)=...
14 lut 23:52
qu: (x −2)2 + (y−2)2 = 4 ?
taka bd odp ?
14 lut 23:58
Eta:
ok
15 lut 00:02
Marcin:
15 lut 00:03
bezendu: Marcin nie pij tyle... Już ktoś Ci zwracał uwagę na to ! Przed maturą się oszczędzaj
15 lut 00:03
Marcin: bezendu! ja się cały czas zapominam z tym piciem
15 lut 00:05
bezendu:
15 lut 00:06
Marcin:
15 lut 00:08