zad
dla kasi: sin
2α+cos
2α=1
|sinα| =
√1−cos2α
|sinα|=
√1−1625
tgα>0
14 lut 10:14
wredulus_pospolitus:
tak
14 lut 10:17
14 lut 10:23
wredulus_pospolitus:
yyy ... na początku chyba o "tg" się zapomniało
14 lut 10:24
wredulus_pospolitus:
| | π | |
jest dobrze (pod warunkiem że rozpatrujemy x∊<0; |
| }> jedynie |
| | 2 | |
14 lut 10:25
dla kasi: t=sinx
2t
2−t−2=0
Δ=1−4(2*(−2))=17
| | 1−√17 | | 1+√17 | |
sinx= |
| v sinx= |
| |
| | 4 | | 4 | |
14 lut 10:26
wredulus_pospolitus:
koszmarne pierwiastki ... napisz całe zadanie
14 lut 10:27
dla kasi: takk to zadania na sprawdzian , na szybkośći wredulus pospolitus baculus
14 lut 10:28
5-latek: a czy sinus moze byc >1?
14 lut 10:29
4-latek: nie morze
14 lut 10:36
wredulus_pospolitus:
morze to ja za oknem mam
14 lut 10:38
5-latek: Ale nasza Kasia oszukuje bo pisze sprawdzian

Jestem od Ciebie 4−latek o rok starszy i wiem jak sie pisze
moze
14 lut 10:40
4-latek: zalerzy kture morze , niehcialem rzeby tak wyszlo ,Kasia nie oszókóje bo Kasia pomaga Milenie
ktura pisze sprawdzian
14 lut 11:08
5-latek: A jaka to jest
rurznica
14 lut 11:22
4-latek: w imionach i w osobach, różnice są adekwatne do czyjegoś gustu, ale jeśli ktoś postrzega
dziewczyny tak jak Ty, że wszystkie piękne dziewice są takie same, to współczuje Ci tak
bardzo, jesteśmy młodzi całe życie przed Nami. Pozdro ziomek z przedszkola
14 lut 12:19
5-latek: Jesli chodzi o to to wszystkie dziewczyny sa piekne ,zwlaszcza ze dzisiaj Walentynki

Jesli chodzi o dziewice to .... rzadko dzisiaj spotkac

Pozdrawiam . Ziomek z przedszkola ( za rok zerowka )
14 lut 12:54