matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Trygonometria
Kate :
Rozwiąż równanie sinα=
1
2
jeżeli α jest kątem ostrym.
13 lut 23:34
agulka:
sinα=sin30
0
α=30
0
13 lut 23:36
Janek191:
1
sin α =
2
α = 30
o
13 lut 23:37
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1570.html
13 lut 23:41