matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Monotoniczność i ekstrema funkcji
Monila:
f(x)=x+arctgx
13 lut 20:42
Kejt:
pochodna policzona?
13 lut 20:45
Monila:
1
f'(x)=1−
sin
2
x
13 lut 20:53
Monila:
a nieee
1
f'(x) = 1 +
1+x
2
13 lut 21:13