matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Suma logarytmów
jankok:
3log
2
5 + log
2
4 = ?
13 lut 19:34
jankok:
jak to się robi?
13 lut 19:46
Gustlik:
Zastosuj dwa 2 wzory: 1) log
a
x
m
=mlog
a
x 2) log
a
(x*y)=log
a
x+log
a
y
13 lut 19:53