:*:*
Kamilka: Pomoże ktoś

A=(2;−1) B=(−6;5) C=(−6;−1) Wyznacz równanie okręgu opisanego na tym trójkącie.
25 paź 16:12
ak1: Jak narysujesz ten trujkąt w układzie współrzędnych to otrzymasz trójką prostokątny Połowa boku
to promień okręgu a współrzęne środka tego boku to nasze a,b.
25 paź 19:23
AS: Kamilka − jesteś nudna z tą natarczywością.
Tyle razy to zadanie było rozwiązywane na tym forum a Ty z uporem
czekasz na ściągę.
Wiem tylko jedno − jesteś pozbawiona jakichkolwiek ambicji.
Zadanie o który żebrzesz można wykonać w czasie 5 − 10 minut.
25 paź 19:47