d
matmematyka: czemu cos360 to 1?
25 paź 15:20
25 paź 15:28
matmematyka: a ile to sin 225
25 paź 15:32
Ewelina: to już musisz sobie obliczyć
25 paź 15:37
tim: sin(180 + α) = −sinα
25 paź 15:38
matmematyka: no icomit o daje?
25 paź 15:40
tim: sin 225 = sin (180 + 45)..
Pomyśl troszkę...
25 paź 15:40
matmematyka: no wiem ile to i co z tego jak moglam tak samo z cos zrobic i wyszlo by 1/2
25 paź 15:41
25 paź 15:41
tim: Możesz powiedzieć które mogłabyś zrobić?
25 paź 15:42
matmematyka: o kurde zle pisze sory juz wim
25 paź 15:42
matmematyka: a sin 180?
25 paź 15:43
matmematyka: to 0?
25 paź 15:43
tim: sin (180 + α) = sinα ...
25 paź 15:43
tim: Tak, zero.
25 paź 15:43
matmematyka: dzieki namieszlam jak cholera sory
25 paź 15:44