matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wilku:
log
2
(2√
2
)=
Prosze pomusz mi to rozwiązać
17 sty 20:09
ppp:
2√2 mozna zapisac jako 2
1
,5
log2(2√2)=x a to mozna zapisac jako 2
x
=2
1
,5 czyli z tego wynika ze
log2(2√2)= 1,5
17 sty 20:31