matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz okres podstawowy i zbiór wartości funkcji
Antek14:
Wyznacz okres podstawowy i zbiór wartości funkcji f(x) = 2−3sin2x
11 lut 20:59
Janek191:
T = π ZW = < − 1; 5 >
12 lut 02:25
Janek191:
12 lut 02:27