Bardzo prosiłbym o rozwiązanie, to sprawa życia i śmierci.
Staszek: 1. Rozwiąż równania:
a) I3x − 1I = 4x − 2 b) log4(3x + 2) = −1
2. Rozwiąż nierówności
| | 1 | |
a) (√3)x < |
| b) log13(3x + 1) > −2 |
| | 3x2−5 | |
3.Oblicz pochodne funkcji:
a) f(x) = 2
7√x5 +
12x
4 + 3 b) f(x) = (x
4 + 2) sin(x
3 + 2x + 1)
4. Wyznacz przedziały monotoniczności, ekstrema lokalne oraz przedziały wypukłości i wklęsłości
funkcji.
f(x) = −x
3 − 3x
2 + 9x + 5
11 lut 20:56
daras: i jak ci z tym poszło Staszku ?
12 lut 09:54
wredulus_pospolitus:
pewnie śmierć go dopadła skoro nie daje znaku życia
12 lut 10:03
wredulus_pospolitus:
popatrzcie sobie stare wygi jakie obecnie dają zadania na egzaminie na studiach −−− pierwsze
dwa zadania co na poziomie (co najwyżej) liceum.
12 lut 10:04
5-latek: Czesc Artur

Wszystkie kiedys byly na poziomie liceum
12 lut 10:15
J: I na dużo wyższym poziomie

Witam
12 lut 10:22
wredulus_pospolitus:
5−latek ... w sumie racja

cholera ... w sumie to nawet za moich czasów one były na poziomie liceum −−− nie wspominając
już o poziomie za lat komunistycznych
12 lut 10:22
wredulus_pospolitus:
Witam panów w ten mroźny ale słoneczny dzień
12 lut 10:22
J: Napi się debilu wody, to może ci przejdzie.
12 lut 10:44
daras: mroźny

to już przeszłość

ciekawe co to za robak wkleił tu pół Wikipedii
12 lut 13:37
Staszek: Co tu się dzieje? Oo Prywatna wikipedia?
12 lut 14:21
daras: Staszek żyje

!
12 lut 14:42
J: No to teraz zacznie rozwiązywać
12 lut 14:43
ICSP: Teraz wygląda dużo lepiej xD
12 lut 14:55
J: "ICSP" Jak to zrobiłeś ?
12 lut 14:58
ICSP: co zrobiłem ?
12 lut 15:00
J: Usunąłeś to, co jakis debil wpisał dzisiaj rano ( długi bzdurny tekst)
12 lut 15:02
ICSP: Jestem kimś w rodzaju moderatora

Mogę usuwać posty
12 lut 15:03
J: OK. Rozumiem

I bardzo dobrze
12 lut 15:05