matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz wartość wyrażenie
Lilia:
Proste zadanie a ja się zacięłam
√
2
*
3
√
2
Pomóżcie
25 paź 14:45
Zbronek:
2
1/2
*2
1/3
=2
3/6
*2
2/6
=2
5/6
=
6
√
2
5
25 paź 15:13
Lilia:
a można coś potem z tym zrobić ?
25 paź 15:18