matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
krótkie obliczenie
Monika:
Jak to obliczyć?
x
√
x+a
a
x+a
11 lut 18:27
Hary:
x
x+a
x
√
*
=
√
x+a
a
a
D=a∊N+ D=x≥0
11 lut 18:37
Monika:
dlaczego a też jest pod pierwiastkiem?
11 lut 18:45