matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a
PL:
kiedy fynkcja liniowa ax+b będzie wieksze od zera ?> ax+b>0 dla a =0 i b =
11 lut 17:46
PL:
pomze ktoś
11 lut 17:59
PL:
pomoze *
11 lut 17:59
PL:
11 lut 18:01
PL:
jakie musi być b
11 lut 18:04
PL:
?
11 lut 18:07
dvq:
jeśli współczynnik a jest zerowy to prosta y=b prosta b jest powyżej zera, kiedy współczynnik b>0
11 lut 18:21
gregory:
11 lut 18:23
gregory:
b>0
11 lut 18:23