matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
razor:
cos
π
5
* cos
3π
5
11 lut 16:12
Bogdan:
3π
2π
2π
cos
= cos(π −
) = −cos
5
5
5
π
3π
π
4sin
5
cos
cos
*
=
5
5
π
4sin
5
2π
2π
−2sin
cos
5
5
=
= ... dokończ
π
4sin
5
11 lut 16:27