matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rr
52:
√
3+
√
3
4
=12 ?
11 lut 15:58
pigor:
..., nie , bo
√
3+
√
3
4
= (3+
√
3
)
4
2
= (3+
√
3
)
2
= 9+6
√
3
+3=
12+6
√
3
=
6(2+
√
3
)
.
11 lut 16:04
52:
za szybko chciałem... dzięki
11 lut 16:05