calki
margarytka : Oblicz pole obszaru ograniczonego krzywymi: y=x−x2, y=2x−6, y=−6 do brzedu, ktorego nalezy
punkt (2,−6) prosze o wynik
10 lut 23:44
fx: Pole ograniczone krzywymi ... do brzedu, którego należy punkt ...
Zapisz to w języku zrozumiałym dla ogółu.
10 lut 23:46
5-latek:
10 lut 23:50
margarytka : heh przepisalam dokladnie zadnia z kolokwium

tez mi nie pasowalo ale co ja sie bede z
wykladowcami klocila

wyszlo mi prawie 19 czyli cos chyba zle

pierwsze pole wyszlo mi 4
gdzie x∊(0,2) a drugie 89/6

pomylilam sie przy dugim?
11 lut 00:00