matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Potęgi.
JoBrik:
8
2
0
: 2
4
0
= 4
1
0
Jak dojść do takiego wyniku bez liczenia wszystkiego na piechotę?
25 paź 12:57
Zbronek:
2
20
*4
20
:4
20
=4
10
*4
20
:4
20
=4
10
Jak chce się
dojść
to trzeba
na piechotę
25 paź 15:07