matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomoże ktoś?
Gary:
|−x
2
+ 6x| = 16
10 lut 18:57
bezendu:
Z definicji skorzystaj
10 lut 18:58
Piotr:
−x
2
+ 6x = 16 lub −x
2
+ 6x = −16
10 lut 18:58
Gary:
A ja szukałem nie wiadomo czego w tym zadaniu...
Dzięki!
10 lut 19:02