matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Iloczyn pierwiasków 4-go stopnia
Ohio:
Ile wynosi iloczyn p
4
{27} i p
4
{3}.
10 lut 13:14
J:
4
√
27*3
=
4
√
81
= 3
10 lut 13:16
wredulus_pospolitus:
4
√
3
= 3
1/4
i tyle
10 lut 13:16
J:
Witaj "wredulus"
Na pewno ?
10 lut 13:21