matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Określi liczbę rozwiązań układu równań : x+y=m x−y=t−x2+y2 w zależności od param
zaqik:
Określi liczbę rozwiązań układu równań : x+y=m x−y=t−x2+y2 w zależności od parametrów t i m.
9 lut 22:21
sushi_ gg6397228:
nie spamuj
https://matematykaszkolna.pl/forum/236591.html
9 lut 22:27