Wyrażenie miejscem zerowym funkcji
Pomocy: | | 313 * 97 + 5*279 | |
Czy wartość wyrażenia |
| jest miejscem zerowym funkcji |
| | √316*9 9 | |
y=−1/2|x−14|+2 ?
9 lut 19:18
J: Oblicz wartość wyrażenia i sprawdź czy y(wartość wyrażenia) = 0
9 lut 19:21
Pomocy: | | 39+5 | |
Wartość wyrażenia wychodzi mi |
| . |
| | 313 | |
9 lut 19:29
5-latek: 9=32 to 97= (32)7= 314
27=33 to 279=(33)9=327
√3=31/2 tp √316= (31/2)16=31/2*16=38
tak samo policz sobie 99 ile to jest jak podstawa bedzie 3
9 lut 19:36
Pomocy: Widzę błąd, dzieki wielkie
9 lut 19:42