Oblicz granice funkcji
Marta: f(x)=(1+2x)3x
9 lut 17:17
Eta:
x→ ?
9 lut 17:18
Ajtek:
x→

Witaj
Eta 
.
9 lut 17:25
Marta: x→0 i x→∞
9 lut 17:25
Eta:
Hej
Ajtek 
co tak rzucasz moimi jabłkami?
9 lut 17:30
Ajtek:
Biorę przykład z Ciebie
9 lut 17:31
bezendu:
9 lut 17:31
9 lut 17:31
Marta: Panowie

proszę o pomoc
9 lut 17:32
Eta:
x→0 g=e6
9 lut 17:33
Ajtek:
bezendu co się czaisz

Cześć

.
9 lut 17:33
Marta: tylko nie bardzo wiem, jak to obliczyć.. można prosić o rozwiązanie krok po kroku przy x→0 ?
9 lut 17:35
bezendu:
Pierwsze po prawej. Ja tu z prośbą do Ety przychodzę ?
9 lut 17:36
Ajtek:
Dostałeś dwa jabłka, a zasłużyłeś chociaż?
9 lut 17:38
bezendu: Nie mnie to oceniać.
9 lut 17:42
Mila:
| | 2 | |
lim x→∞[(1+ |
| )x2](2*3)=e6 |
| | x | |
9 lut 17:44