Objętość graniastosłupa
lola: mógłby ktoś mi to obliczyć :
3a2√32*3a
9 lut 11:54
9 lut 11:56
lola: dzięki , to samo mi wyszło , chciałam sprawdzić wyniki
9 lut 11:57
5-latek: | 3a2√3 | | 3a*3a2√3 | | 9a3√3 | |
| *3a= |
| = |
| |
| 2 | | 2 | | 2 | |
9 lut 11:57
5-latek: Witaj
Kaju 
Chytrus z naszej kolezanki . Chciala tylko sprawdzic
9 lut 11:59
lola: wyczuwam nutkę ironii .
9 lut 12:12
5-latek:
9 lut 12:12
5-latek: Jesli by kolezanka napisala tak
to ja wtedy potwierdzam to z usmiechem
9 lut 12:14
Kaja: Cześć 5−latku

powiedzmy, że uwierzyłam
9 lut 12:15
lola: nie każdy musi być Einsteinem, tak więc trochę wyrozumiałości ''mózgowcu''.
9 lut 12:15
lola: 3a2√32 * 3a= 3a2√3*3a2=9a3√32
9 lut 12:17
5-latek: Tez Cie lubie

Widzisz
Kaju jaka mamy mlodziez

Oczywiscie nie wszystka jest taka i potrafi docenic pomoc
9 lut 12:18
ana: kaja i lola?
9 lut 12:34
Kaja: no wiem, wiem. są i tacy, którym pomożesz, a jeszcze potem Cię obrażą:(
9 lut 12:37
Kaja: ana o co chodzi?
9 lut 12:38