matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
miejsce zerowe
funkcja:
Wyznacz miejsce zerowe funkcji f(x)=
(x
4
−6x
2
+9)
(
√
1−Ix+1I
9 lut 10:49
funkcja:
f(x)=(x
4
−6x
2
+9)/(
√
1−|x+1|
)
9 lut 10:50
5-latek:
Wyznacz dziedzine Potem licznik =0 i sprawdzasz rozwiazania z dziedzina
9 lut 10:51