matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja
wiola:
pomocy! w ktorym z nastepijacych punktow (−1,2) lub (1/4, 3/4) funkcja f(x,y)=x
2
y −xy ma najwieksza wartosc w trójkacie ograniczonym prostymi x=−1, y=−1, x+y=1
9 lut 09:37
5-latek:
9 lut 09:41
wiola:
dzięki za rysunek
9 lut 09:47