matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
CV
52:
log
2
2
4 będzie to równe 2 czy 4 ?
9 lut 08:54
Janek191:
log
2
2
4 = ( log
2
4)
2
= 2
2
= 4
9 lut 08:59
52:
Dzięki, tak myślałem ale wolałem się upewnić
Dzięki
9 lut 08:59