matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciągi
aga:
Suma trzech poczatkowych wyrazow ciagu a
n
, ktory jest okreslony wzorem a
n
= (n−1)
2
, wynosi: A.3 B.5 C.6 D.14
8 lut 19:56
5-latek:
a
1
= 0 a
2
=(2−1)
2
= policz a
3
= (3−1)
2
= policz i dodaj te 3 wyrazy
8 lut 20:01
aga:
dziekuje
8 lut 20:15