matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sinus
jac:
oblicz sin1935 stopni
7 lut 19:27
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/2019.html
7 lut 19:30
Janek191:
sin 1 935
o
= sin ( 5*360 + 135)
o
= sin 135
o
= sin ( 90 + 45)
o
=
√
2
= cos 45
o
=
2
7 lut 22:23
Eta:
7 lut 22:26
Janek191:
7 lut 22:41