matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Statystyka
Migotka:
Siemanko, pomoże ktoś? 1. Czy przedział ufności P(0,2<p<0,6)=99 można uznać za precyzyjny? Dlaczego tak/dlaczego nie? 2. Czy oszacowana masa krowy = 400kg z błędem = 65kg może być zaakceptowana? (uzasadnij odpowiedź
7 lut 12:54