q
qq: A=(2,−1) B=(−6,5) C=(−6,−1) Wyznacz równanie okręgu opisanego na tym Δ
24 paź 14:50
Ada: No pomocy::::::::::::(

((((((((((((((((:(:(:(:(:(:(
24 paź 15:01
Eta:
Czy to epidemia z tym zadaniem

25 paź 02:43
Bogdan:
Może to ten sam osobnik ukryty pod różnymi nickami ?
25 paź 02:50
Eta:
Na to wygląda

Dałam wskazówki , pewnie właścicielowi postu chodzi o gotowca
25 paź 02:14
AS: To jest ta sama osoba , tylko zmienia nick.
Podałem prawie pełne rozwiążanie,tylko na innych danych.
Leniuch i kaprysińska, proszę nie psujcie mojej roboty.
Niech rozwiązuje sama mając wzorzec.
25 paź 08:30