matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz x gdy
Adam:
log256 4=x, może ktoś podpowiedzieć
5 lut 21:36
Ajtek:
Czy tak: log
256
4=x
5 lut 21:39
Janek191:
1
log
256
4 = x ⇔ 256
x
= 4 ⇔ x =
4
5 lut 21:41
Marcin:
1
x=
, czyż nie?
4
5 lut 21:41