narysuj wykres
Jola: znajdz puknty przeciecia paraboli z osiami ukladu wspoldrzednych oraz jej wierzchołek. Narysuj
jej wykres, Prosze o pomoc
y=1/4x2+x+2
24 paź 14:43
Jola: znajdz puknty przeciecia paraboli z osiami ukladu wspoldrzednych oraz jej wierzchołek. Narysuj
jej wykres, Prosze o pomoc
y=14x2+x+2
24 paź 16:00
Zbronek: podstaw za x=0 ,oblicz ile y=....To będzie pkt przecięcia z OY
podstaw za y=0,znajdziesz miejsca przecięcia z OX(oblicz Δ i pierwiastki)
a przede wszystkim zajrzyj na lewą stronę do funkcji kwadratowej
24 paź 16:07
Jola: dzieeeki
24 paź 16:10