matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Narysuj i oblicz na osi funkcję y=1/x^2
Deee:
Narysuj i oblicz na osi funkcję y=1/x
2
5 lut 20:43
Ajtek:
Oblicz na osi funkcję
Co to jest
5 lut 20:44
Deee:
oblicz i narysuj na osi funkcję y=1/x
2
5 lut 20:49