matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.moze ktoś sprawdzić ? :)
Hary:
x
5x
=x
log
x
5x
? dobrze?
5 lut 17:26
Hary:
x
5x
=x
5xlnx
?
5 lut 17:31
PW:
Tylko tyle (założenia pomijam):
log
x
(5x)
= c ⇔x
c
= 5x x
log
x
(5x)
= 5x
5 lut 19:08