matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proste równoległe
Iga:
czy ktoś sprawdzi
proste PR i ST sa równoległe wiedząc ze Op =6 Ps = 2 Pr =4 wyznacz ST ja to zrobiłam tak nie wiem czy dobrze OB/PR= ob+ps/st i wyszło ze st= 5 i 1/3
24 paź 12:52