matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie
Olka:
3
LICZBA 16−
jest równa
4
5 lut 09:20
wredulus_pospolitus:
ile
16 =
4
i odejmujesz od siebie ułamki
5 lut 09:21
Janek191:
3
4
3
Lepiej tak : 16 −
= 15
−
= ...
4
4
4
5 lut 12:14