ss
Kmicic: Jak to policzyc

Jak policzyć takie cuś :
2e
−x+1−xe
−x+1=0
bo ,moze to * ln(...)
więc :
2e
−x+1−xe
−x+1=0 /*ln(...)
ln2e
−x+1−lnxe
−x+1=0
ale co dalej

Z góry dzięki za pomoc
3 lut 21:21
Kmicic: up please help me

!

!

!
3 lut 21:29
andrzej: e przed nawias wyciągnij
3 lut 21:31
Kmicic: adzięki a gdyby było coś takiego że byłboby
ln(xe
x−1)=0
To co wtedy robić
3 lut 21:36
3 lut 21:45
3 lut 21:53
3 lut 22:01
Kmicic: kurna szkdoa ze nikt nie pomogl kmicicowi , kmicic
3 lut 22:26
ICSP: 0 = ln 1
3 lut 22:28
3 lut 22:34
ICSP: 
0 = ln 1
3 lut 22:36
Kmicic: ale skąd sie wzieło z xe
x−1 potem 1
3 lut 22:45