:D
!23: rozłóż na czynniki : (x4+81)(x3−7x+6)
3 lut 19:15
!23: oraz [(x−3)(x+3)]2
3 lut 19:18
5-latek: x4+81=x4+34
x3−7x+6 W(1)=0
3 lut 19:19
!23: (−17x2+9)(19x2+9) z pierwszego wyjdzie ?
3 lut 19:21
!23: 
?
3 lut 19:23
zawodus: nie
3 lut 19:24
zawodus: wymnóż to i zobacz czy otrzymasz to co chciałeś.
3 lut 19:25
!23: (−5x
2+9)(7x
2+9)
3 lut 19:26
zawodus: Ty to liczysz czy wymyślasz?
3 lut 19:29
!23: x4+81=x4+34 = (x2+9)2−6x2 =(−5x2+9)(7x2+9) dobrze
3 lut 19:31
!23:
3 lut 19:31
!23: może ktoś rozłożyć (x4+81)(x3−7x+6) na czynniki najniższego stopnia
3 lut 19:38