zadania pomoc;)
ANIA: PROSZĘ O POMOC BO NA JUŻ MI POTRZEBNE:
zadanie 1
| | 3 | |
liczba 16− |
| jest równa: |
| | 4 | |
zadanie 2
| | 6n−10 | |
dany jest ciąg o wyrazie ogólnym an= |
| |
| | n+1 | |
zadanie 3
dziedziną równania
zadanie 4
| | 1 | |
rozwiązaniem działania log3 |
| jest: |
| | 9 | |
| | 1 | | 1 | |
zadanie 5 : wykres funkcji y= |
| −1 powstaje po przez przesunięcie funkcji y= |
| o jeden |
| | x | | x | |
stopień w dół:
3 lut 09:26
wredulus_pospolitus:
'Na już' powiadasz ... czyżby Ci się przypomnialo że masz prace domową

a może sprawdzian piszesz
3 lut 09:31
J: A co masz zrobić w zad 2) ?
3 lut 09:32
daras: JUz to możesz mnie cmoknąc w
3 lut 09:46
Bizon:
...
daras ... ty najpierw umyj się a nie siadasz do kompa. GNOJEM CUCHNIESZ

!
3 lut 10:10
ANIA: LICZBA 16−34 RÓWNA JEST:
3 lut 11:27
J: A jakbyś Ty to liczyła ?
3 lut 11:28
ANIA: ZADANIE2
rozwiąż , gdy dany jest ciąg o wyrazie ogólnym an= 6n−10n+1
3 lut 11:28
3 lut 11:29
J: Napisz dokładnie treść zadania nr 2.
3 lut 11:30
ANIA: zadanie3
| | x2−25 | |
dziedziną równania |
| =2 jest: |
| | x4+16 | |
3 lut 11:30
ANIA: zad2
| | 6n−10 | |
rozwiaz ciąg: o wyrazie ogólnym:an= |
| |
| | n+1 | |
3 lut 11:32
wredulus_pospolitus:
ale co to niby znaczy 'rozwiąż ciąg'
3 lut 11:33
J: Zad 2 − bez sensu.
3 lut 11:33
ANIA: zadanie 3
| | x2−25 | |
dziedziną równania |
| =2 jest: |
| | x4+16 | |
3 lut 11:35
J: Czy Ty jesteś w amoku ?
3 lut 11:36
ANIA: zad.4
| | 1 | |
rozwiązaniem działania log3 |
| |
| | 9 | |
jest:
3 lut 11:36
ANIA: zad5
nie jestem w amoku tylko pomagam kolezance a ja dawno temu chodzilam do szkoły ni na studia i
poprostu wszystko zapomnialam jesli pomozesz bd wdzieczna
3 lut 11:38
J: To zapytaj koleżankę, o poprawną treść zadania nr 2.
3 lut 11:40
wredulus_pospolitus:
to weź koleżankę tutaj przyprowadź
3 lut 11:41
wredulus_pospolitus:
jak na kobite po studiach to dziwnie 'młodzieżowo' piszesz
3 lut 11:42
kika: zad 3
D =R ponieważ x
4+16≠0 dla każdego x
zad 4
3 lut 11:43