prosze o pomoc. wartosc bezwzględnaa :(
marla : oblicz. takie tam z wartości bezwzględnej. nadal nie pojmuje tego =.=
√(1−√2)2
√(3−2√2)2 − √(−3√2+1)2
|√2−√3| * |√2+√3 |
|3−√2 |− |√2−3 |
|√7−3 |− |√7−5 |
|4−2√5 | + |2√5−5 |
|4−√15 | − |3−√15
2 lut 19:45
bezendu:
Sprawdzaj wartość w module, i potem opuszczaj albo ze zmianą znaku jeśli <0 albo nie zmieniajac
znaku jeżeli ≥0.
2 lut 19:46
5-latek: czesc bezendu

Widze ze walczysz z brylami . To dobrze
W pierwszych dwoch przekladach wzor
√x2=|x|
2 lut 19:50