matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
Monila:
√
1+lnx
√
1+t
∫
dx podstawiłam t=lnx, wyszło ∫
dt i nie wiem co dalej
xlnx
t
2 lut 19:32
Rafał28:
t = lnx + 1
2 lut 19:33
sushi_ gg6397228:
w
2
= 1+t
2 lut 19:34