liczby rzeczywiste
ania: wartość wyrażenia 5
100+5
100+5
100+5
100+5
100 jest równa
2 lut 17:37
Kejt: 5*5100=51+100=5101
2 lut 17:38
52: 5100(1+1+1+1+1)=5100*5=5*5100
2 lut 17:38
ania: czemu 5101
2 lut 17:40
Kejt: rozpisałam..
ar*as=ar+s
podstawowe własności działań na potęgach...
2 lut 17:41
5-latek: wzor an*am=an+m przeciez napisala CI Kejt
2 lut 17:42
5-latek: szkoda ze nie ma krow a jablek szkoda
2 lut 17:43
PW: Tak, może na moich ulubionych krtkach:

+

+

+

+

= 5
2 lut 17:54
zawodus: Ja uwielbiam słoniki
2 lut 17:56