a = 15
α = 45o
| a2√3 | 1 | |||
Pc = Pp + Pb = 6 | + 6* | ah | ||
| 4 | 2 |
| 1 | 1 | a2√3 | ||||
V = | Pp*H = | *6 | *H | |||
| 3 | 3 | 4 |
| a√3 | 15√3 | |||
x = hp = | = | |||
| 2 | 2 |
| x | ||
cos45o = | ||
| h |
| √2 | x | ||
= | |||
| 2 | h |
| 2x |
| 15√3 | √2 | 15√6 | |||||||||||||||
h = | = | = | * | = | |||||||||||||||
| √2 | √2 | √2 | √2 | 2 |
| H | ||
tg45o = | ||
| x |
| H | ||
1 = | ||
| x |
| 15√3 | ||
H = x = | ||
| 2 |
| 3a2√3 | ||
Pc = | + 3ah | |
| 2 |
| 3*225*√3 | 15√6 | |||
Pc = | + 3*15* | |||
| 2 | 2 |
| 675√3 | 675√6 | 675√3(1+√2) | ||||
Pc = | + | = | ||||
| 2 | 2 | 2 |
| 1 | 225√3 | 15√3 | ||||
V = | *6* | * | ||||
| 3 | 4 | 2 |
| 225*15*3 | ||
V = | ||
| 4 |
| 10125 | ||
V = | ||
| 4 |